Veelgestelde vragen

Voor meer informatie en als je al wat vragen beantwoord wilt hebben kun je dit terug vinden op deze pagina.
De belangrijkste vragen worden per shoot beantwoord.

Dit is even een icebreaker, zodat we elkaar al een keer gezien en gesproken hebben waardoor de shoot vaak soepeler verloopt. Daarnaast kan ik zo beter bepalen wat een leuke/geschikte locatie is om een loveshoot/stelletjes shoot met jullie te doen. Zijn jullie stadsmensen, of trekken jullie er graag op uit in de natuur? De locatie moet natuurlijk wel bij jullie passen en dit bespreek ik allemaal graag bij een kennismakingsgesprek.

Het liefste bepaal ik dit samen met jullie tijdens ons kennismakingsgesprek, maar jullie mogen ook zelf een locatie voorstellen als jullie al iets in gedachten hadden. Misschien vinden jullie het juist fijner dat ik zelf een keuze maak, wat ook mogelijk is natuurlijk.

Een studioshoot kan bijvoorbeeld een uur duren als jullie dat prefereren.
Op locatie fotograferen duurt altijd langer omdat we soms wat verder lopen om een leuke plek te vinden voor een foto en ik wil natuurlijk optimaal gebruik maken van de plek waar wij naartoe gaan. Hierdoor kan een loveshoot op locatie niet korter dan 1,5 uur duren. Zelf vind ik vaak dat een locatie ook veel meer toevoegt aan een foto qua sfeer en variatie.

Het belangrijkste is dat jullie jezelf blijven en vooral kleren dragen die jullie normaal ook zouden dragen. Het enige wat ik wel aanraad is dat de kleren niet te felle kleuren hebben en iets meer op elkaar zijn afgestemd. Dit brengt namelijk meer rust aan de foto’s toe en creëert naar mijn mening een mooier beeld. Als bijvoorbeeld een van jullie iets paars aan heeft en de ander iets groens, dan kan dit erg vloeken en soms afleiden van de omgeving waarin je gefotografeerd wordt.

Ja, alleen maar leuk als je graag een zwangerschapshoot wil doen bij mij. Ook hier kunnen we kijken naar de diverse opties om het of in de studio te doen of op locatie. Neem gerust contact op zodat we dit verder kunnen bespreken.

Staat je vraag er niet bij?

Geen probleem! Neem gerust contact op met mij en dan probeer ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact op