Veelgestelde vragen

Voor meer informatie en als je al wat vragen beantwoord wilt hebben kun je dit terug vinden op deze pagina.
De belangrijkste vragen worden per shoot beantwoord.

Helaas niet! Om professioneel te kunnen filmen heb je weer andere vaardigheden nodig dan een fotograaf. Ik ken een aantal goeie videografen als jullie graag hier advies over willen hebben.

Natuurlijk kan dat! Als je besluit dat je graag wil dat ik langer blijft of je hebt mij bijvoorbeeld maar 5 uur nodig is het ook mogelijk om een persoonlijk pakket samen te stellen. Of misschien wil je vooraf aan de bruiloft nog een loveshoot inplannen dan kunnen we daar ook zeker naar kijken. Neem gerust contact op met mij en dan bespreken we de opties.

Nee, in dit geval zit er geen bruiloftsalbum bij de prijs inbegrepen. Als je geïnteresseerd bent om toch een bruiloftsalbum te laten maken, neem dan contact op met mij en dan kan ik de diverse opties bespreken met je.

Ja dit is zeker mogelijk. Als jullie dit graag willen dan kan ik op een afgeschermd gedeelte van mijn site jullie laten inloggen om een volledige bruiloftscollectie te laten zien.

Zeker weten en ook erg leuk om te doen! Als jullie mij hebben ingehuurd voor jullie bruiloft krijgen jullie ook een leuke korting voor een loveshoot/pre-wedding shoot.

Ik wil er graag voor zorgen dat ik aan jullie wensen voldoe. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik kleren aan heb waar ik mij makkelijk in kan bewegen

Dit is afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen, maar zal ook verschillen per bruiloft. Als jullie mij inhuren voor 10 uur in plaats van 6 uur dan zal dit zeker meer foto’s opleveren. Er is geen maximum aantal foto’s dat ik aflever bij een klant, maar ik zorg ervoor dat ik alle onscherpe en niet charmante foto’s uit de selectie haal en geef altijd een gemiddelde aantal foto’s aan voor het aantal uur dat ik word ingehuurd. Je kan bijvoorbeeld ongeveer 200 foto’s verwachten als ik voor 6 uur word ingehuurd, maar dit kunnen er dus ook meer zijn.

Zeker weten! Hou er alleen wel rekening mee dat ik dan tijd nodig heb om een selectie te maken van de foto’s. Hier heb ik ongeveer 30 minuten tot een uur voor nodig. Dan moeten er uiteraard wel een laptop, beamer en scherm aanwezig zijn op de locatie.

Een week na de bruiloft lever ik een voorproefje af van ± 15 foto’s. Deze zijn te bezichtigen in een online galerij op een afgeschermd gedeelte van mijn website. Binnen 4 weken zijn alle foto’s zichtbaar in deze galerij. Natuurlijk kunnen jullie dan met jullie inloggegevens ook vrienden of familie de foto’s laten zien.
Verder zullen de foto’s binnen 4 weken op usb stick bij jullie afgeleverd worden.

Naast dat jullie thuis een usb stick ontvangen met de foto’s erop, zal er een online galerij te bezichtigen zijn op een afgeschermd gedeelte van de website. Jullie ontvangen hiervoor inlog gegevens die jullie bijvoorbeeld door kunnen sturen aan vrienden of familie zodat zij ook de foto’s kunnen bekijken. Deze galerij blijft maximaal een maand zichtbaar.

Om mij definitief te boeken vraag ik een aanbetaling van €250,-. Zodra deze betaling binnen is staat het officieel vast dat ik jullie bruiloft kom fotograferen. Het resterende bedrag kan tot uiterlijk 1 week na de bruiloft betaald worden. Pas als ik het volledige bedrag ontvangen heb, zullen de foto’s worden afgeleverd.

Staat je vraag er niet bij?

Geen probleem! Neem gerust contact op met mij en dan probeer ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact op