Veelgestelde vragen

Voor meer informatie en als je al wat vragen beantwoord wilt hebben kun je dit terug vinden op deze pagina.
De belangrijkste vragen worden per shoot beantwoord.

Ja, ik ben in 2009 afgestudeerd bij de Fotovakschool in Amsterdam en heb diverse opdrachten uitgevoerd voor zowel tijdschriften als voor particulieren. Daarnaast heb ik sinds dat ik 8 jaar oud was een camera in mijn handen gehad en ben nooit gestopt met mijzelf te ontwikkelen in de fotografie.
Op mijn website kun je recensies terug lezen van vorige klanten over hun ervaring bij het inhuren van mij als fotograaf.

Ik noem het zelf liever een overeenkomst – deze overeenkomst zorgt ervoor dat jij als klant weet wat je van mij kan verwachten qua service, maar zorgt er ook voor dat je op de hoogte bent van de voorwaarden die ik stel als fotograaf. Daarnaast zal de overeenkomst ook een bevestiging zijn van de kosten van de shoot die voldaan moeten worden. Je zal zelf ook een ondertekende kopie van mij ontvangen.

Nee hoor! Ik vind het alleen maar heel leuk om op diverse plekken te fotograferen en vind het absoluut geen probleem om ver te moeten reizen.
Natuurlijk zullen er wel reiskosten in rekening gebracht worden.

Ik heb altijd twee camera’s bij mij voor het geval dat een van mijn camera’s besluit ermee op te houden. Daarnaast is het ook handig een tweede camera te hebben, omdat ik dan minder vaak mijn lenzen hoef te verwisselen en ik hierdoor minder kans heb dat ik een leuk moment mis om vast te leggen. Ik kom dus altijd goed voorbereid naar een shoot.

Als het om een familie/kindershoot of loveshoot gaat, dan zal ik zorgen dat ik zo snel mogelijk een alternatieve datum met jullie in plan waarop de shoot kan plaatst vinden.
Gaat het om een bruiloft dan zorg ik natuurlijk voor vervanging. Ik ken een aantal erg professionele en super leuke fotograferen die dan met alle liefde jullie bijzondere dag vast willen leggen.

Mijn studio is bij mij thuis en ik woon in de buurt van Amsterdam. Ik publiceer geen adres of routebeschrijving online. Zodra er een datum gepland staat voor een photoshoot stuur ik jullie per mail de gegevens die jullie nodig hebben.

Bij mijn huis is er genoeg parkeergelegenheid in de straat of zelfs in de buurt en het is gratis parkeren, dus daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken.

Ik zal nooit alle foto’s van een shoot op mijn website plaatsen, omdat ik ook jullie privacy belangrijk vind. Een aantal foto’s plaats ik online om mijn portfolio up to date te houden en zal daarom ook een selectie maken die wel zichtbaar is. Ik raad je aan om mijn algemene voorwaarden te lezen, zodat je als klant weet wat de voorwaarden precies zijn bij het tonen of gebruiken van jullie foto’s.

Staat je vraag er niet bij?

Geen probleem! Neem gerust contact op met mij en dan probeer ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact op