Tarieven

Iedere fotograaf heeft een eigen passie, stijl en ervaring die een foto uniek maakt. Bij mij gaat het er ook nog eens om dat je je als klant prettig voelt en dat aan jouw persoonlijke wensen worden voldaan. Daarom bied ik altijd een eerste kennismakingsgesprek aan zodat we elkaar voor de shoot al een beetje leren kennen. Het gesprek is niet verplicht, maar ik raad het wel altijd aan, ook omdat we je wensen gedetailleerder kunnen doornemen, zoals de inhoud van de shoot en de locatie.
Hieronder kun je per type shoot meer informatie vinden.
Ook is het mogelijk om een persoonlijk pakket samen te laten stellen, dus neem gerust contact op.

Familie- en kindershoots

Een fotosessie van jullie als gezin of alleen jullie kinderen samen, dat kan in een studio, maar wat dacht je van buiten terwijl jullie samen verstoppertje spelen of misschien wel samen op de kinderboerderij?
Door spelenderwijs te fotograferen wordt jullie uitje op een natuurlijke manier vastgelegd en dit zie je terug in de foto’s.

Ik ken veel prachtige locaties, maar een plek met persoonlijke betekenis hoort tot de mogelijkheden. Een fotoshoot bij jullie thuis kan ook tot mooie taferelen leiden. Deze locaties creëren een ontspannen sfeer waarbij de kinderen lekker zichzelf kunnen zijn, meer een dagje uit dan een fotoshoot. Doordat jullie samen aan het genieten zijn van het uitje zullen de natuurlijke glimlachen vanzelf ontstaan. Ik heb veel ervaring met het fotograferen van kinderen en weet goed hun aandacht vast te houden door middel van grapjes, spelen en door ze te betrekken bij de shoot.

 • Basis pakket € 200,- Selecteer
  15 foto's
 • Uitgebreid pakket € 250,- Selecteer
  30 foto's
 • Luxe pakket Prijs op verzoek Alle
  40 foto's

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten voor meer dan 10 km buiten Amsterdam. Deze bedragen € 0,35 per km.

Neem contact op

Loveshoots

Het romantische cliché van hand in hand op het strand of liever een stoere fotoshoot? Gewoon zomaar omdat het leuk is of juist als pre-wedding shoot voor de uitnodiging of voor de jaarlijkse kerstkaart, it’s up to you. Ieder stel heeft zijn eigen stijl, een ding is zeker, de kern van jullie relatie is op de foto’s terug te zien. Met als resultaat een persoonlijke foto, bijvoorbeeld op de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben.
Of je nou jong of oud bent, net bij elkaar of al jaren getrouwd, een fotoshoot van jullie als verliefd stel blijft leuk.
Tijdens een eventueel kennismakingsgesprek kan ik jullie als stel beter leren kennen, zo kunnen we samen jullie ideale locatie vinden. Als je elkaar van te voren ontmoet, verdwijnt eventuele verlegenheid en het creëert vanzelf een meer ontspannen sfeer.

 • Basis pakket € 200,- Selecteer
  15 foto's
 • Uitgebreid pakket € 250,- Selecteer
  30 foto's
 • Luxe pakket Prijs op verzoek Alle
  40 foto's

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten voor meer dan 10 km buiten Amsterdam. Deze bedragen € 0,35 per km.

Neem contact op

Bruiloften

Naast originele, persoonlijke foto’s, speel ik graag met licht en omgeving om de ongedwongen en oprechte momenten te vangen. Dit doe ik met een professioneel, fotografisch en artistiek oog. Ik ben in staat om de natuurlijke momenten, alsof door verschillende ogen gezien, vast te leggen. Deze ultieme loveshoot verteld het bijzondere verhaal van jullie trouwdag.

Ik bereid me voor door het controleren van de locatie, lichtinval en te kijken vanuit welke hoeken ik de beste shots krijg. Hiervoor lig ik ook op de grond, of klim ik in een boom, alles om deze dag voor jullie te vereeuwigen.

Tijdens de ceremonie zorg ik ervoor dat ik mij als een muisje gedraag. Ik scharrel geruisloos rond en plaats mijzelf zo dat jullie het niet te veel door hebben wanneer ik foto’s maak. Ik wil er vooral voor zorgen dat jullie volop kunnen genieten van jullie dag, wetende dat ik alle mooie momenten vast leg.

Naast de drie onderstaande pakketten is het mogelijk om een persoonlijk pakket samen te stellen, neem hiervoor alsjeblieft contact op.

 • Basis pakket € 1125,- 6 uur
  ca. 200 foto's
 • Uitgebreid pakket € 1250,- 8 uur
  ca. 250 foto's
 • Luxe pakket € 1375,- 10 uur
  ca. 300 foto's

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten voor meer dan 10 km buiten Amsterdam. Deze bedragen € 0,35 per km.

Neem contact op